Lær hvordan du kan starte og vækste din egen virksomhed med YouTube.

Lær hvordan du kan starte og skalere din egen virksomhed med YouTube.

I mit forløb lærer du strategierne jeg har brugt til at opbygge en YouTube kanal med mere end 700.000 abonnenter og hvordan jeg har opbygget en solid forretning omkring kanalen, som gør at jeg idag kan leve GODT af at lave YouTube.
I mit forløb lærer du hvordan man opbygger et publikum af potentielle kunder på din YouTube kanal, skaffer leads til din virksomhed på autopilot og får alle mine strategier til hvordan du bedst muligt tjener penge med platformen.

Lær hvordan du kan starte og skalere din egen virksomhed med YouTube.

Lær hvordan du kan starte og skalere din egen virksomhed med YouTube.

I mit forløb lærer du hvordan man opbygger et publikum af potentielle kunder på din YouTube kanal, skaffer leads til din virksomhed på autopilot og får alle mine strategier til hvordan du bedst muligt tjener penge med platformen.
I mit forløb lærer du strategierne jeg har brugt til at opbygge en YouTube kanal med mere end 700.000 abonnenter og hvordan jeg har opbygget en solid forretning omkring kanalen, som gør at jeg idag kan leve GODT af at lave YouTube.
  • 55+ trin-for-trin videoer
  • Ugentlige live Q&A's og sparring med mig.
  • Lukket Fællesskab med andre YouTube business nørder
  • Adgang til alle mine skabeloner og Cheatsheets

Lidt om mig, Jacob

Lidt om mig, Jacob

  • Jeg er uddannet Cand. Merc. i entreprenørskab og ledelse
  • Efter studiestart fandt jeg ud at jeg hellere ville være selvstændig og opsøgte derfor viden på YouTube. Det endte dog hurtigt ud i at jeg brugte YouTube til at lave min forretning.
  • Jeg har været på YouTube siden 2014 og har arbejdet på en række forskellige kanaler.
  • ​Den dag idag er jeg gået fuld tid som YouTuber og iværksætter
  • ​Nu er jeg den stolte ejer af 3+ YouTube kanaler, som alle arbejder for mig og skaffer leads til min forretning og tjener passive indtægter
  • ​Nu vil jeg dele ud af min viden omkring YouTube og hvordan man kan bruge denne platform til at skabe en solid forretning, så andre kan få den samme frihed som jeg har fået, både økonomisk og tidsmæssigt

Her er nogle af mine YouTube kanaler

Hvad indeholder kurset?

10+ timers videomateriale

Dette er en serie af videoer, hvori jeg forklarer og viser dig alt hvad jeg ved om YouTube og hvilke strategier jeg bruger til at opbygge en succesfuld kanal.

Eksklusiv adgang til vores lukkede facebook community

Få adgang til et lukket fællesskab med andre ligesindede

Adgang til alle mine skabeloner og cheat sheets

I kurset giver jeg dig adgang til en række skabeloner og cheatsheets, som gør det hele super nemt for dig.

Live Q&A med mig ugentligt

Du har mulighed for at stille mig konkrete spørgsmål hver uge, så du er sikker på at du opnår dine mål.

Modulerne i YouTube Akademiet

Modul 1: Hvorfor og hvordan bør du bruge Youtube til at generere leads til din virksomhed

I dette modul gennemgår jeg hvorfor YouTube er en overlegen platform ift. andre platforme, således at du forstår hvordan YouTube kan bruges til din fordel i din forretning. Derudover gennemgår jeg den overordnede  YouTube strategi, som vi dykker længere ned i senere i kurset.

Modul 2: YouTube Kanalopsætning

I dette modul sørger vi for at du er 100% afklaret med hvad du skal lave videoer om. derefter får vi oprettet din kanal og sørger for at den står skarpt, så du tiltrækker de rigtige følgere. Sidst  men ikke mindst gennemgår vi en række indstillinger som langt de fleste glemmer at få på plads.

Modul 3: Video Research

Dette modul er nok det vigtigste af dem alle (selvom de alle er vigtige). Det er her vi lærer hvordan YouTube algoritmen fungerer og hvordan vi kan overvinde den, så den giver os seere, følgere og ikke mindst kunder som køber vores produkter.

Modul 4: Video Produktion

I dette modul bliver du skarp på at producere dine videoer. Vi gennemgår bl.a. hvilket udstyr du kan bruge til at optage videoer i høj kvalitet, hvordan du forbereder dine videoer med et skarpt manuskript, hvordan du redigerer dine videoer mm.

Modul 5: Upload og Optimér

Her gennemgår vi hvordan vi optimerer vores videoer under uploadingprocessen. Det er nemlig ikke nok, bare at lave en god video.. vi skal også sørge for at den har den rigtige titel, thumbnail og at du laver søgemaskineoptimering på dine videoer, så der rent faktisk er nogen der finder dine videoer. Alt det bliver vi skarpe på i dette modul.

Modul 6: Lead generering

Leadgenerering er en SUPER essentiel del af at drive en online forretning. Derfor handler dette modul om hvordan du bruger YouTube til at generere leads til din e-mail liste på autopilot, som du derefter kan konvertere om til betalende kunder i din forretning.

Modul 7: Monetization strategier

Der er utroligt mange fede måder at tjene penge med YouTube. Jeg har selv haft stor succes med at skabe en række forskellige indtægtskilder, med bl.a. YouTube reklamer, affiliate marketing, salg af online kurser, YouTube kanalmedlemskaber osv. Derfor giver jeg i dette modul alle mine bedste strategier til hvordan du kan gøre brug af alle disse indtægtskilder, så du kan skabe en solid forretning med din YouTube kanal, eller supplere din eksisterende forretning, ved at diversificere dine indtægtskilder.

VIL DU HØRE MERE OM FORLØBET?

Få en gratis demo på YouTube Akademiet

Du tilmeldes automatisk mine e-mails (nem afmelding)

PRAKTISK INFORMATION

ADGANG

Hvor lang tid har jeg adgang til forløbet? - Når du køber forløbet laver du en 1-gangsbetaling og får dermed livstidsadgang til forløbet.

SUPPORT

Du kan sende mig en e-mail på Jacob@oblingmedia.com, hvis du har spørgsmål eller feedback til kurset.

TID

I dette kursus styrer du selv tempoet og bestemmer selv hvor meget tid du bruger på det.

KLAR TIL AT KOMME IGANG?

Hvis du er klar til at komme igang, så er det bare at klikke på knappen nedenfor. Hvis du har yderligere spørgsmål til forløbet er du OGSÅ velkommen til at klikke på knappen for at booke en samtale med mig. Under samtalen skal jeg nok besvare de spørgsmål du evt. måtte sidde tilbage med.

Hvor meget kan man tjene på YouTube?

Her er lidt inspiration...

I denne YouTube video viser jeg dig præcis hvor mange penge jeg tjener på Youtube med over 600.000 subscribers. Denne indtægt er udelukkende fra YouTube reklamer (google Adsense) og indkluderer altså ikke alle de andre former for indtægter jeg genererer gennem YouTube 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stille spørgsmål direkte til Jacob?
Ja, du vil hver uge have mulighed for at stille mig spørgsmål og få svar på evt. problemstillinger gennem vores ugentlige live Q&A
Skal jeg have en YouTube kanal i forvejen for at deltage?
Nej, du behøver ikke at have en kanal i forvejen eller på nogen måde at have erfaring med YouTube på forhånd. Jeg viser dig præcis hvordan du opretter din kanal helt fra bunden.
Skal jeg have et bestemt antal følgere for at deltage?
Nej, der er ikke krav om at du skal have et bestemt antal følgere for at deltage i forløbet. Jeg lærer dig hvordan du starter helt fra scratch.
Skal jeg vide noget om videoredigering på forhånd?
nej, jeg lærer dig hvordan du nemt og hurtigt kan redigere dine YouTube videoer, så du behøver ikke at kunne det i forvejen.
Hvor lang tid har jeg adgang til forløbet?
Når du bliver en del af forløbet, har du altid adgang til forløbets materiale og Facebook gruppe. Derudover vil du også få gratis adgang til alle fremtidige forbedringer og opdateringer af forløbet.

Har du allerede købt forløbet?

Obling Media (CVR: 41589450) - Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg
Copyright 2022 - Obling Media - All Rights Reserved